Cégtörténet

Cégünk a Kipufogó Klinika közel 30 éve része a hazai üzleti életnek, mint Magyarország legnagyobb személyautó kipufogó szervize. Hazánk útjain futó autók 95%-hoz készítünk kipufogó dobokat, csöveket. Célunk a jó minőséget elérhető áron biztosítani. Kizárólag rozsdamentes, aluplatírozott csöveket és lemezeket használunk fel alapanyagként. Gyári minőségű utángyártott dobokat, rendszereket készítünk, cserélünk, forgalmazunk, valamint EURO 2-5 standardnak megfelelő katalizátorokat, tuningdobokat és igényes, formailag tetszetős krómvégeket. Kiváló minőségű utángyártott szériadobokkal látjuk el ügyfeleinket és szerződéses partnereinket. 

AUTÓ SZERVIZ és MŰSZAKI VIZSGAÁLLOMÁS
Szervizeink a kipufogó javítás és katalizátor csere mellett az ilyenkor kötelező emissziós értékek mérését is elvégzik, hiszen Műszaki Vizsga alkalmával ez az első, amin az autó megbukhat. Műszereinkkel az autó számítógépére csatlakozva az esetleges rossz működésből eredő hibakódot kiolvassuk és javítás után kitöröljük. Szervizeink a kipufogó javítás mellett az autó szervizmunkáit is elvégzik: olaj, olajszűrő, lengéscsillapító, fékbetét, fékolaj, téli-nyári átállásra felkészítés. Technológiánk lehetővé teszi, hogy Ön minimális várakozási időn belül autóját készen megjavítva átvehesse. Szervizeink kialakítása biztosítja, hogy az autóján végzett javításokat a klimatizált ügyfélváróból egy üvegfalon keresztül szemmel követhesse.

Szervizünkben MŰSZAKI VIZSGAÁLLOMÁS is működik.

BRUTUS SOUND
Egy magasabb vásárlói igény kielégítésére fejlesztettük ki sporttuning rendszereinket. Sportdobjaink  az autó teljesítményét 4-10%-kal megnövelik, menettulajdonságai javulnak. Fejlesztő munkánk eredményeként sikerült megtalálnunk az egyensúlyt a hangzás és a megjelenés között, így sportdobjaink optikailag tetszetősek, hangzásuk erőtől duzzadó. Krómvégeink optikai tunning céljából bármely autóra felszerelhetők. Gyártmányinkra 18, 24  hónap garanciát vállalunk, kilométer megkötés nélkül.